28 Eylül 2009 Pazartesi

alan denetiminde DUYULARIMIZ VE BÜTÜNSELLİK en dikkat edilmesi gereken nokta 30


alan denetiminde        DUYULARIMIZ VE BÜTÜNSELLİK      en dikkat edilmesi gereken nokta
Kuantum fiziğinin ortaya koyduğu gerçekliklere göre madde, yoğunlaşmış enerjiden oluşuyor. Enerji ile yoğunlaşmış enerji olan madde arasındaki ilk basamak ise atomaltı parçacıklardan meydana geliyor. Atomaltı parçacıkların organizasyonları sonucu atom dediğimiz birim ortaya çıkıyor.
Potansiyel olarak ikili özelliğe sahip olan atomaltı parçacıklar bağımsız davranmayıp, atomik alanın etkisine tabi oluyor. Parçacıkların ikili özelliği ise onların bazen yoğunlaşıp parçacık özelliğini tezahür ettirmesinden, bazen ise enerjetik dalga formuna geçip tüm uzaya yayılmalarından kaynaklanıyor. İşte bu enerjetik dalga formları sayesinde her şey her şeyle etkileşiyor. Bir an, asli kaynağı olan enerjetik alanından soyut ve tekil gibi gördüğümüz her şey, bir anda gerçek kaynağı olan enerji deniziyle bir oluyor. Ondan etki alıp ona etki veriyor. İşte bu nedenle atomaltı düzeyde her şey “tek”leşiyor. Ve kuantum fiziğinin ortaya koyduğu en önemli gerçekliklerden biri atomaltı seviyede bir yer kaplama olgusunun ortadan kalkması ile “evrenin bir bütün” olarak algılanması oluyor. Yani kuantum fiziği, evrensel tekliği çok çarpıcı bir biçimde dile getiriyor.
Fadime Emir
kaynak:www.parapsikoloji-tr.com


bu teknikle özetle anlatmak istediğimiz sizin baslangıcınız meleklerin yada şeytan meleğinin başlangıcına gittiğiniz değil bunu yaptıgınızda alanda size parazit olabileceklerLE ilgili önlem almanızdır...Ve unutmayın Şeytan kandırır :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder